четвер, 11 листопада 2021 р.

П"ятниця, 12 листопада

Образотворче мистецтво 5 клас 

«Чудова ваза». Малювання об’ємного предмета симетричної форми
Діти, сьогодні ми з вами малюємо квіти у вазі. Нам треба начитись малювати вазу, а у ній ви розміщуєте ті квіти, які вам найбільше подобаються. У мене це тюльпани:
На цьому відео ви побачите, як малювати більш складні композиції з квітами:
Спробуйте, у вас все вийде! Бажаю успіхів та чекаю ваші малюнки!!!

Українська література 5 клас

Діти,сьогодні ми з вами поговоримо про те, як же раніше виникали книжки, хто і як їх створював за стародавніх часів. А допоможе нам це зрозуміти наступне відео:
Більше інформації ви отримаєте, коли прочитаєте текст у вашому підручнику на сторінці 54. Спробуйте переказати прочитаний текст батькам.

Українська мова 7-Б клас

Власні та загальні назви. Повторення. Пригадайте з учорашнього уроку, які назви є власними, а які - загальними, і виконайте вправи 15 та 16 на сторінці 57. Бажаю успіху і чекаю на ваші роботи!

Українська література 7-Б клас

Тарас Шевченко. Перегляньте відео  про життєвий і творчий шлях видатного поета України:
Прослухайте «Заповіт» Т.Шевченка, вивчіть уривок напам"ять (вірш є у ваших підручниках), надішліть відео, як ви читаєте вірш,  вчителю:


Образотворче мистецтво 7-А клас

Монументальне мистецтво. Вітраж.
За допомогою віде ознайомтесь, що таке монументальне мистецтво. Також дуже уважно перегляньте техніку виконання вітражу. Оберіть той ескіз, який вам до вподоби, намалюйте вітраж і надішліть мені вашу роботу. Чекаю!

Немає коментарів:

Дописати коментар